Schrijf hier in voor seizoen 2020-2021!

COVID-19 Code oranje

Naar aanleiding van code oranje voor de sportsector, hebben wij getracht onze werking aan te passen met zo weinig mogelijk stopzettingen van trainingen.

Enkele aanpassingen en extra aandachtspunten:

– Alle kleedkamers gaan op slot. Gelieve dus zo weinig mogelijk overbodige kledij en spullen mee te brengen naar de training. Elk lid krijgt een zone (hoepel) om zijn/haar schoenen, mondmasker en eventueel jas in te leggen.

– Alle leden blijven buiten aan de turnzaal wachten tot de trainer zegt dat je de turnzaal mag ingaan.

– +12 jarigen moeten een mondmasker dragen tot in hun toegekende zone (hoepel).

– Na de trainingen vragen wij alle leden om zo snel mogelijk de zaal en de omgeving van de turnzaal te verlaten. Aan alle ouders vragen wij om de leden stipt te komen ophalen na de training.

– De trainers zullen alle toestellen ontsmetten na elke training.

Groepen met leden van +12 jaar:

– De trainingen voor de groep Ouder & Kind moeten we spijtig genoeg tijdelijk stopzetten. We kunnen hier de afstand van anderhalve meter niet garanderen.

– De dansgroepen kunnen blijven trainen, hier kunnen we bij elke groep de afstandsregels respecteren.

– Kerngroep trampoline: op zaterdag is het training voor leden -12 én +12 jaar, op woensdag enkel voor de leden -12 jaar. Dit om de afstand met andere groepen in de zaal te kunnen garanderen.

– Kerngroep meisjes: op dinsdag is het training voor leden -12 én +12 jaar, op zaterdag enkel voor de leden -12 jaar. Dit om de afstand met andere groepen in de zaal te kunnen garanderen.

– Kerngroep jongens: gezien maar een beperkt aantal leden +12 jaar kunnen alle leden blijven trainen op zowel dinsdag als zondag.

– Springkriebels: gezien maar een beperkt aantal leden +12 jaar kunnen alle leden blijven trainen.

– Gezien volgende groepen alleen in de zaal trainen, kunnen we normaal de afstand ook garanderen: DamesMannenJongens/Meisjes en Studentengym.

Voor iedere groep geldt natuurlijk dat wanneer blijkt dat de leden de regels niet respecteren, we genoodzaakt zijn om toch nog extra trainingen stop te zetten. 

Bij vragen kunnen jullie ons altijd contacteren op Facebook of per mail via info@thorzichem.be.

Zorg allemaal goed voor jezelf en voor de anderen. Draag je mondmasker en hou afstand. Alleen zo kunnen we de werking zoveel mogelijk verder zetten.

Sportieve groeten,

Bestuur & trainers THOR

Wil je een proefles volgen? Dan mag je gewoon langskomen tijdens de training. Maar wil je zeker zijn van je plaats? Registreer je dan nu al bij Inschrijvingen en wacht met de betaling van het lidgeld tot na de proefles.