Kleuterturnen

De groepen kleuterturnen zijn er voor kinderen van de 3de kleuterklas (2de kleuterklas kan, maar enkel wanneer het kind fysiek de lessen aankan. Dit wordt beslist door de juf/meester na de proefles.). De kinderen leren op speelse wijze omgaan met alle mogelijke turntoestellen. Klimmen, klauteren, springen,… Rollen en gooien met een bal, evenwicht op de balk, gymnastiek met hoepels, touwen en banken…
Verder wordt er gewerkt aan spierontwikkeling en lenigheid, maar het moet gezegd worden: het plezier van de kinderen staat centraal in de lessen!
Basisturnoefeningen zoals voorwaarts en achterwaarts rollen, zwaaien aan de brug en sprongen op veerplanken en trampoline worden aangeleerd.
Turnen is de basissport voor uw kind: coördinatie, evenwicht, kracht, lenigheid, samenwerken,… Het komt allemaal aan bod!

Door de grote opkomst tijdens onze les kleuterturnen, voorzagen we vanaf seizoen (2015-2016) 2 groepen kleuterturnen (vlak na elkaar). Zo kunnen we meer kinderen laten turnen en hoeven we niemand meer teleur te stellen!

We splitsten de groep uit om het leefbaar te houden in de turnzaal en de kwaliteit van de les te behouden.

Kleuterturnen 1

Kleuterturnen 2

Woensdag – Turnzaal Zichem
13u30 – 14u30
2de Kleuterklas
€ 90
Woensdag – Turnzaal Zichem
14u30 – 15u30
3de Kleuterklas
€ 90

IMG_4818

 

 

 

 

 

 

Trainers:

 
Hoofd trainer Hulp trainer Hulp trainer
Sarah  Steff Elewout

Contact: sarah.lucas@thorzichem.be