THOR is een Koninklijke vereniging!

Posted by & filed under Clubnieuws.

Met enige trots mogen wij u meedelen dat het Paleis ons via brief bevestigd heeft dat de Koning THOR waardig acht als Koninklijke vereniging. Vanaf heden zullen wij dus ook deze eretitel mogen voeren. Des te meer een bevestiging dat we volop voor onze club moeten blijven gaan! Een mooie start voor een nieuw seizoen !

 

“Meneer de voorzitter,

Ik heb de eer u te laten weten dat het Zijne Majesteit de Koning behaagd heeft op uw verzoek in te gaan.

De Koning heeft bekrachtigd dat uw vereniging het waardig is de titel KONINKLIJKE te voeren.

Met hoogachting,
het huis van Zijne Majesteit de Koning”

 

logo_THOR_kroontjeOp Facebook circuleerde meteen na de bekendmaking al een nieuw logo voor THOR. Een kroontje bovenop het mannetje in waagstand! Als er nog leuke ideeën zijn, dan ontvangen wij die graag!

Met dank aan Karisia Wouters en Erik Goeleven, die in het kader van 50 jaar THOR de aanvraag uitgewerkt en gecoördineerd hebben!