Kerngroep Jongens

Heb je al enige turnervaring en ben je op zoek naar enige uitdaging zonder competitiesfeer, dan is de kerngroep jongens ideaal. Constant bijleren op je eigen tempo, rekening houdend met ieders vermogen. Je hoeft dus geen topturner te zijn, zo lang er maar een goede portie motivatie en concentratie in je zit.

In deze groep proberen we de individuele capaciteiten van de gymnasten optimaal te ontplooien. Dit verwezenlijken we aan de hand van een uitdagend trainingsprogramma, leerlijnen en vooropgestelde doelen per gymnast om zo efficiënt mogelijk te trainen. Belangrijk is dat dit kan zonder stress en op een aangename manier. Per week traint deze groep 4 uur, ingedeeld in twee trainingen van 2 uur.

Wil je toch enige uitdaging, dan is er binnen deze groep de mogelijkheid om deel te nemen aan de recreatieve wedstrijden georganiseerd door de Gymnastiek Federatie. Naast de recreatieve wedstrijden organiseert de club jaarlijks intern een clubkampioenschap. Ook deze uitdaging wordt aangeboden binnen de groep.

Binnen de club hechten we belang aan de doorstromingsmogelijkheden van onze gymnasten. We zijn ervan overtuigd met de creatie van de Kerngroepen tegemoet te komen aan een reële behoefte bij een heel aantal recreanten, ‘ex-wedstrijd gymnasten’ en andere geïnteresseerden.

We kijken er alvast naar uit om je te begeleiden in je nieuwe uitdaging!

Kerngroep Jongens

Dinsdag – Turnzaal Zichem

18u30 – 20u30

Zondag – Turnzaal Zichem

10u00 – 12u00

7- 16 jaar

€ 225

IMG_1669

Contact: sam.nussbaum@thorzichem.be