Kerngroep Trampolinespringen

Welk kind droomt er niet van om te vliegen? Coole trucks in de lucht te doen? In de Kerngroep Trampoline van THOR wordt dit allemaal mogelijk!

Vele kinderen hebben thuis al een trampoline, maar in onze club leren gymnasten op een gestructureerde en veilige manier nieuwe sprongen. Elk seizoen worden er leerlijnen en streefdoelen vooropgesteld, met als uiteindelijke doel de gymnasten deel te laten nemen aan het clubkampioenschap en zelfs aan BOT-wedstrijden (Belgian Open Trampoline).

Natuurlijk wordt het niveau individueel aangepast, zodat de lessen voor iedereen leuk blijven. Per gymnast zoeken we nieuwe uitdagingen, zodat elke gymnast op het einde van elk seizoen trots kan zijn op de behaalde prestaties.

Elke training wordt gegeven onder de begeleiding van gediplomeerde en vooral gemotiveerde trainsters waar THOR garant voor staat. Omdat er rekening gehouden wordt met het niveau van de springers, is er geen vroegere ervaring in trampoline springen of gymnastiek nodig. Onze trainers hechten meer waarden aan de motivatie van de gymnasten en inspanning naar eigen kunnen.

Voor de Kerngroep Trampoline worden er wekelijks twee trainingen van elk twee uur voorzien. Dit aanbod is er vooral voor gemotiveerde kinderen voor wie de wedstrijdploeg teveel tijd in beslag neemt of waarvoor de recreatieve groep een beetje te min is. Zo krijgen ook zij de kans om zich volledig te geven.

Kom zeker eens een keertje proberen!

ER IS EEN INGANGSPROEF VEREIST!

Kerngroep Trampolinespringen

Turnzaal Zichem
Woensdag: 18u00 – 20u00
Zaterdag: 09u00 – 11u00
van 7 tot 17 jaar
€ 225
Jelka Marie

Contact: jelka.nussbaum@thorzichem.be