Inschrijven?

Heb je de groep gevonden die bij je past? Volg dan deze stappen:

 1. Bekijk eerst of er nog plaats is in de groep op deze link! Wanneer er voor de groep geen plaats meer is, kunnen we helaas geen leden meer toelaten voor het lopende seizoen. Inschrijvingen voor het volgende seizoen starten op 1 augustus.
 2. Is er plaats, maar ben je niet zeker of de groep iets voor jou of voor je kind is? Kom dan gerust een gratis proeflesje meemaken. Na de proefles kan je beslissen of je je al dan niet inschrijft. Er kan maar één proeflesje per persoon per groep worden gevolgd per seizoen! Voor een proefles kom je gewoon even langs tijdens de trainingsuren van de gewenste groep. De trainer helpt je persoonlijk verder.
 3. Ben je zeker van je keuze en wens je door te gaan met inschrijven? Klik dan hier, maak een gebruiker aan en vul het inschrijvingsformulier in!
 4. Na het invullen van het formulier krijg je een mail toegestuurd met daarin de betalingsinformatie. Je schrijft het verschuldigde lidgeld over op de bankrekening van THOR vzw.
 5. Wacht niet te lang met de uitvoering van de betaling. Wie het eerst betaald, is als eerste ingeschreven en soms zijn de plaatsen beperkt! Hou ook in het achterhoofd dat wie nog niet betaald heeft, ook niet verzekerd is tegen ongevallen! (Tenzij het natuurlijk de proefles is; die is wel verzekerd).
 6. Pas na ontvangst van de betaling door THOR vzw is je inschrijving definitief!
 7. Na je inschrijving mag je je een echte “Thoriaan” noemen! Je krijgt (na een aantal weken) een T-shirt van je trainer.
Opmerkingen bij de inschrijvingsprocedure:

 • De kerngroepen meisjes en trampolinespringen vereisen een ingangsproef. U kan pas inschrijven na een geslaagde proef tijdens een proefles.
 • Voor de groep ‘Ouder & Kind’ moet u zowel de ouder als het kind apart inschrijven!
 • Indien u een proefles wilt, schrijft u niet in. U komt gewoon naar de eerstvolgende les, en stelt u voor aan de lesgever/trainer.
 • Indien u het lidgeld betaalt, is uw inschrijving definitief. Wij storten onder geen beding lidgeld terug!

Het is perfect mogelijk om midden in het seizoen in te stappen. Lidgelden worden herberekend naar het aantal resterende lessen.

You must be logged in to post a comment. Log in